When I See You Again


Drama ini mengenai cinta pertama antara You Qian dan An Xi disebabkan peristiwa buruk 10 tahun yg lepas You Qian telah berubah dan menjadi seorang yg berjaya dalam hidupnya. Selepas 10 tahun dia telah kembali ke kampungnya dan berjumpa dengan An Xi. apa yg pasti An Xi langsung tidak ingat pada You Quan. You Quan menggunakan kesempatan ini untuk membalas dendam kepada An Xi.

Apabila selalu bersama An Xi, You Qian berasa keliru kerana baginya An Xi yg diingatinya dulu seorang yg kejam, pentingkan diri sendiri dan tidak menghiraukan perasanan orang lain tetapi An Xi yg dikenalinya sekarang adalah seorang yg baik hati dan suka menolong orang lain walaupun dirinya ditimpa kesusahan namun perkara yg menjadi persoalan kepada You Qian ialah mengapa An Xi berlaku kejam kepadanyanya 10 tahun yg lalu.

Jasper Liu
Xia You Qian

Mandy Wei
An Xi


Plot drama ini pada awalnya sangat menarik ditambah pula dengan hero yg hensem memang satu bonuslah tetapi untuk 20 episod bagi aku jalan cerita  dia slow, sangat slow. aku banyak fast foward juga kat tengah cerita ni sebab isunya sama je pusing-pusing asyik cakap pasal benda yg sama. kalau dipendekkan episod sikit dan buang scene merapu maybe drama ini akan jadi lagi menarik. 

No comments:

Post a Comment