Sinopsis Syurga Itu Bukan Mudah (Astro Ria)

Sinopsis Syurga Itu Bukan Mudah (Astro Ria)

Drama : Syurga Itu Bukan Mudah
Produksi : Global Station Sdn Bhd
Pengarah : Eyra Rahman
Siaran : Astro Ria 104
Mula Tayangan : 4 Disember 2023
Masa : Isnin-Khamis | 10.00 Malam
Episod : 20
Pelakon : Anna Jobling, Amir Ahnaf, Fadhli Masoot, Alya Iman, Amir Nafis, Steve Yap, Bulan Terry, Dynas Mokhtar, Dian P Ramlee

Sinopsis Drama Syurga Itu Bukan Mudah

Mengisahkan tentang Aileen (Anna Jobling), wanita yang mempercayai bahawa cinta dan kesetiaan kepada suami merupakan kunci ke “Syurga”. Dia disatukan dengan Farid (Amir Ahnaf), yang digambarkan sebagai suami yang sempurna dari segi agama dan tanggungjawab keduniaan telah mula menampakkan identitinya yang disembunyikan disebalik perwatakan yang baik. 

Tingkah laku jahat Farid mengubah kehidupan perkahwinan mereka menjadi seperti “neraka” dan mendatangkan lebih banyak rintangan dan cabaran kepadanya selepas merungkai sisi gelap suaminya yang terlibat dengan sebuah kumpulan yang dipanggil ‘Alpha Male Society’.

Manakala Arman (Fadhli Masoot) yang merupakan orang kanan Farid sangat menjaga rahsia Farid. Namun Arman sering dibuli dan dikongkong oleh isterinya, Fara (Alya Iman) yang tampak manja. 

Sinopsis Syurga Itu Bukan Mudah (Astro Ria)

Saksikan Syurga Itu Bukan Mudah yang bakal bersiaran mulai 4 Disember 2023, pada setiap hari isnin hingga khamis jam 10.00 malam di slot Megadrama Astro Ria saluran 104.

No comments:

Post a Comment