Tealive Mencuba Menu Baru Famous Amos Coco Smoothie


Weekend lepas pergi beli barang dapur di Tesco@Lotus lepas tu singgah beli Tealive, ramai yang share pasal menu baru ni so sis pun order juga satu yang Famous Coco Smoothie.


time order dah request kurangkan manis so first hirup tu, air tu rasa tawar yang rasa manis datang dari biskut famous amos. lepas ais dah cair dan sebati dengan biskut baru air tu manis, bagi aku, just nice la manis dia so pilihan yang bijak bila suruh kurangkan tahap kemanisannya.

owh lagi satu biskut tu tak dihancurkan dengan sekata ada bahagian yg besar bila hirup air tak keluar sebab biskut tersekat kat straw.

so overall, sedap juga rasanya cuma aku bukan peminat smoothie yang jenis biskut maybe dah malas nak order lagi. yang ini pun minum half terus bagi kat anak buah aku pastu diorang dok complain, air dia tak keluar-keluar. straw tersekat dengan biskut dia la tu..haha

Post a Comment

9 Comments

  1. ramai orang kata sedap tapi manis sangat. belum cuba lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. biskut tu dah manis so time order minta kurangkan gula

      Delete
  2. kalau macam akak memang tak layan sangatla, akak jenis oldfesyen kalau tealive suka yang biasa tu lah hehehe tea ngn bubblenya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya suka flavour coco, itu saja nak cuba yg famous amos ni..hehe

      Delete
  3. Biskut sedap. Letak pada air tiada tekstur rangup.

    ReplyDelete
  4. manis mat keduanya akak cuba. Vanilla dan coco. done cuba. gituu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasiblah teringat nak minta kurangkan manis so manis dia just nice lah for me. kalau tidak potong kaki..haha

      Delete
  5. Ray mmg x try terus tealive punye new menus. memang stick kt menu biasa, my fav smoothie strawberry pudding.

    ReplyDelete