Lagu | Qody - Satu Malam (OST Pengantin Satu Malam)


Artis : Qody
Lagu : Satu Malam (OST Pengantin Satu Malam)
Komposer & Lirik : Shazee Ishak, Audi Mok, Yondie
Penerbit Muzik : Shazee Ishak

LIRIK

Hidup aku sudah ditentu 
Seolah berpandukan peta 
Biar dunia berputar pada paksinya 
Namun kau tak diduga 

Maafkan kerana mengganggu 
Terpaksa kuluahkan niatku disini 
Maafkan kerana menunggu 
Kan kujelaskan rasa hatiku disini 

Apa yang ku sangka benar tiada 
Semua berubah kerna satu malam 
Apa yang ku sangka cinta rasanya 
Hidup kini berbeza kerna satu malam 

Kau mengubah arah hidupku 
Bersaksikan awan yang biru 
Kau dan aku pasti tahu jalan dituju 
Agar cinta bersatu 

Maafkan kerana mengganggu 
Terpaksa ku luahkan niatku disini 
Maafkan kerana menunggu 
Kan ku jelaskan rasa hatiku disini 

Apa yang ku sangka benar tiada 
Semua berubah kerna satu malam 
Apa yang ku sangka cinta rasanya 
Hidup kini berbeza kerna satu malam


Post a comment

14 Comments

  1. Sedap lagu ni..Dah dengar hari2 rasa serasi pulak dengan telinga.

    ReplyDelete
  2. pernah dengar lagu ini tapi tak pernah layan drama ini... sebab tak minat dengan pelakon lelaki yang ala-ala korea tu hehehhe

    ReplyDelete
  3. first time dengar.. nice lah juga lirik dan muzik dia..

    ReplyDelete
  4. first time berkenalan dgn Qody ni

    ReplyDelete
  5. agak lewat juga ya utk Cody menyerlah lps mng program realiti dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..dia pernah masuk program apa kak? tak tahu, ni first time dengar lagu dia..hehe

      Delete
  6. tak sempat tengok lagi sbb layan Bidadari Kiriman Tuhan duluan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok kat tv lambat la umi, maraton je terus bila weekend. cepat je habis..hehe

      Delete