Drama | The Hotel (Astro Ria)


Drama : The Hotel
Produksi : Juita Viden Sdn Bhd
Pengarah : Helmi Yusof
Penulis Skrip : Nadia Khan, Rahim Ramli, Qawiem Hamizan, Michelle Yoon
Siaran : Astro Ria
Mula Tayangan : 15 September 2021
Episod : 24
Masa : Isnin-Khamis | 10.00 Malam
Pelakon : Mira Filzah, MK K-Clique, Sean Lee, Natasha Elyzza, Farah Ahmad, Eina Azman, Yasmin Hani, Daler Yusof, Alif Hadi

Megadrama Astro Ria membawa sebuah lagi drama terbaru menggantikan drama Hawa, The Hotel mengisahkan Raisa (Mira Filzah) yang menjalani kehidupan mewah bersama ibunya, Maya (Yasmin Hani) yang memiliki empayar perniagaan sendiri.

Raisa yang dibesarkan dalam serba kemewahan mempunyai sifat psikopat yang mana Raisa tidak memahami emosi dan segala tindak-tanduk berdasarkan kehendak semata-mata.


Suatu hari, Sean (MK) muncul sebagai penghuni baru di hotel mewah yang juga kediaman Raisa. Sean mengaku dirinya pakar bedah namun Raisa berasa curiga kerana cerita Sean sentiasa berubah.

Sean, pembohong patologi kemudiannya jatuh cinta dengan Raisa dan dia harus memilih sama ada melindungi Raisa atau menyerahkannya sebelum dia membunuh lebih banyak orang yang tidak bersalah.

Saksikan kesemuanya dalam drama The Hotel yang akan bersiaran di slot Megadrama Astro Ria, setiap isnin hingga khamis jam 10 malam bermula 15 September 2021.

1 comment:

  1. Selamat menonton :)
    rumah xde astro la pulak..tp cite mcm2 huhuuu

    ReplyDelete