Shopping Novel Lagi Sebelum Raya


Shopping Novel Lagi Sebelum Raya, kebetulan terbuka facebook nampak buku Sara Aisha dah keluar so aku terus order di Shopee. kali ini borong novel: 

  • Dendam Bersulam Cinta oleh Sara Aisha
  • Menyayangimu oleh Pena Kayu.
  • Imamku Lelaki Pendosa oleh Umie Nadzimah

order malam selasa, ingatkan lepas raya haji baru nak dapat novel tapi pantas sungguh team karyaseni buat kerja, petang khamis dah selamat sampai rumah. dan terima kasih juga kepada abang J&T yg naik motor gigih hantar barang sebelum raya, time hujan lebat pula tu. semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan beliau.



dan juga 
Selamat Hari Raya Aidil Adha 😊

Post a comment

12 Comments

  1. rasa bahagia bila dapat beli buku baru tu, hanya golongan kita2 je yang faham hihi

    ReplyDelete
  2. i have no more time for novel :( last baca buku GANTUNG ...
    but online novel ada la... and i have derma all my novel to book cafe already

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni try baca ebook la pula, fixi pun dah baca ebook sekarang :)

      Delete
  3. selamat hari raya aidiladha tiara :)

    ReplyDelete
  4. Yeah!! Buku baru.. selamat membaca..
    Salam Aidiladha juga buat Tiara..

    ReplyDelete
  5. Sara Aisha? Pena Kayu? Ergh,, favorite novelist ni. Lama benar tak beli novel hardcopy macam ni. Last beli buku Rin Ahmad je. Itupun ada yang baru jugak.

    ReplyDelete