Book Haul Musim PKP

musim PKP banyak pula benda nak shopping lagi-lagi bila tengok penerbit buku bukan main lagi buat promosi untuk buku baru mereka. aku punya target nak beli buku Prolog Media dan Karya Seni tapi itulah bila tergoda dengan buku, pejam sebelah mata je..hehe

semua buku ni bukan beli sekali gus, ada yg beli awal PKP hari tu. lama juga menunggu dan alhamdulillah buku sampai sebelum raya.


Sesuatu Yang Hilang - Anna Lee
Kita Yang Kedua - Ayumi
Persis - Ema Deesyiaqis

suka tengok cover buku Prolog Media, cantik belaka dan jalan cerita pun fresh dan unik. aku dah berjaya habiskan dua buah buku sekarang tengah baca buku Anna Lee.


Akad - Rose Harissa
Pilihan Encik Singa - Cik Amal Amina
Aslan - Shazie Kamaruzaman

sebenarnya nak beli buku Rose Harissa tapi untuk jimat kos pos, tambah lagi dua buku.  


Selamat Tingga Purnama - Teme Abdullah
Sedetik Lagi - Auni Zainal
Sekali Lagi - Auni Zainal
Pendiam - Aiman Amri & Aqila Masri

selalunya baca buku Iman di apps PNM sahaja so memang tak plan langsung nak beli. tapi kalau dah hari-hari ternampak promosi diorang dan hari-hari juga aku dok conggak berapa banyak boleh jimat beli time promo tu last-last tergoda juga..hahaha. yg special tu buku Teme sebab ada box dan cover dia pun cantik. buku Iman baru dapat semalam, ada bau kedai lagi.

tak lama dah nak beraya. bolehlah beraya dengan buku..hehe

Post a comment

11 Comments

  1. wahh! bagusnya,, saya dah lama tinggalkan zaman novel. huhu. sejak ada anak susah nak fokus membaca novel. nanti akan sambung baca semula bila anak-anak semua dah besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe..anak-anak yg penting. buku ni bila-bila pun boleh baca :)

      Delete
  2. Bestnya dapat beli semua buku baru. ika cuma dapat beli Ursula, Anastasia, Aku Ada, Cagaran Cinta, Dr Alpha Male je. buku2 lama hehe sebab banyak ketinggalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat baru..hahaha
      selalu beli buku favourite penulis tapi bila beli macam ni bahaya juga sbb buku yg xde dlm list pun termasuk sekali nak jimat pos punya pasal.

      Delete
  3. tak tau pulak teme ada keluarkan buku purnama. Macam best je hahaha

    ReplyDelete
  4. Waahh.. banyakknya buku. tebal2 pulak tu.. happy reading! happy blogging!

    ReplyDelete
  5. banyak esaimen,tak menyempt nak baca..risau hilang je hobi membaca ni...buku melambak tk terbaca ni..heheheh

    ReplyDelete
  6. Buku Iman tu terlepas pandanglah.. sedihnya.. Nak beli Purnama tu.. Prolog tu memnag aim lama dah.. Dari keluar teaser lagi..

    ReplyDelete
  7. Wah dah dapat buku Teme. Saya belum dapat lagi buku Teme. Tak sabar :/

    ReplyDelete